Voor altijd Isa

Voor altijd Isa

Verschenen: juli 2010

“Opnieuw een heerlijke thriller!”
Wanneer de criminele activiteiten van haar vriend uit de hand lopen, is Isa haar leven niet meer zeker. Ze neemt een andere identiteit aan en vlucht naar de afgelegen boerderij van boer Mark met wie ze trouwt en kinderen krijgt. Het enige wat haar nog herinnert aan haar oude leven zijn haar dagboek en de brieven van Dean, haar correspondentievriend in Death Row. Op een dag staat Dean onverwacht voor haar neus. Hij is ontsnapt na een brand in de gevangenis en zoekt een schuilplaats bij Isa. Al snel blijkt dat Dean door meer dan zijn brieven aan haar verbonden is en dat Isa’s identiteit en leven in gevaar zijn…

VrouwenThrillers.nl (Annette):
Voor altijd Isa is vooral een lekker boek. Het leest lekker, het wordt nergens langdradig en je raast er doorheen.
Svea heeft een lekker losse stijl. Dan weer gaat ze heel snel door de tijd, dan weer gebeurt er enorm veel op één dag. Als onderwerp vliegt ze heen en weer tussen kunsthandel, gevangenissen in Amerika, het boerenbedrijf van Boer zoekt Vrouw en de verstikkende band die mensen met hun schoonouders kunnen hebben. Sommige onderwerpen zijn heel herkenbaar, andere onderwerpen zijn juist heel verrassend.
Af en toe deed Voor altijd Isa het me denken aan de boeken van Sidney Sheldon, en Svea mag wat mij betreft nog meer die kant op groeien.
Ik heb erg genoten van het verhaal, hoewel er hier en daar wel erg snel over probleempjes werd heengestapt en sommige zaken wel erg toevallig waren. Maar dat neemt niet weg dat je door dit boek heenglijdt als een door een glijbaan in een waterparadijs. Haar boeken zijn spannend en ontspannend. Svea Ersson staat garant voor een lekkere leeservaring waar je zeker meer van wilt.
Waardering: 4 sterren.
‘Voor altijd Isa is een parel onder de vrouwenthrillers.’ Crimezone waardering: 4 sterren.

Comments are closed.